Kitbedrijf Bussum

Indien u op zoek bent naar een Kitbedrijf in Bussum, dan bent u bij Kitwerkdirect.nl aan het juiste adres.

Het kitten van een badkamer brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Vaak beginnen we vol goede moed aan het project, maar in veel gevallen loopt men in de praktijk tegen allerlei moeilijkheden aan die het minder leuk maken. Bovendien kan slecht aangebracht kitwerk leiden tot allerlei problemen. Denk hierbij aan lekkages, schimmels of verkleuring.

Waarom uw badkamer kitten ?

Om lekkage te voorkomen is het van belang uw badkamer te voorzien van goed kitwerk. Daarnaast voorkomt goed kitwerk in uw badkamer dat er vuil in de naden gaat zitten. Denk hierbij o.a. aan de naden tussen het sanitair en de wanden of de aansluitingen van de wanden met de kozijnen.

Bij het kitten van uw badkamer is het zaak om een schimmelwerende kit te gebruiken. Uw badkamer is in de regel de meest vochtige ruimte in de woning. Vocht is een broedplaats voor schimmels en bacteriën. De schimmelwerende laag op het kitwerk zorgt er voor dat schimmelvorming zo veel mogelijk wordt voorkomen.

Voor een mooi resultaat dient het kitwerk in uw badkamer strak te worden afgewerkt. Hiermee wordt bedoeld dat de voegen voldoende dienen te worden opgevuld en de kitnaden netjes afgestreken. Daarnaast is de kwaliteit van de siliconenkit van belang voor een goed eindresultaat.

Kitranden vervangen

Indien u te maken heeft met een lekkage of schimmelvorming in uw badkamer, dan doet u er goed aan om de kitranden te vervangen. Hierbij wordt het verouderd kitwerk verwijderd, de onderdelen gereinigd en ontvet, waarna het kitwerk opnieuw wordt aangebracht. Dit is de meest effectieve manier om uw woning vrij te houden van schimmels en/of lekkages.

U maakt het zichzelf makkelijker door hiervoor een professioneel kitbedrijf in te huren.

Kitwerkdirect.nl heeft als kitbedrijf in en rondom Bussum jarenlang ervaring in het uitvoeren van allerlei kitwerkzaamheden.

Onze kitwerk diensten:

  • Badkamer kitten

  • Sanitair kitten

  • Keuken kitten

  • Vloer afkitten

  • Kit verwijderen en opnieuw aanbrengen

Meer info »

Kitbedrijf-Bussum

Uw kitvoegen strak en goed gekit, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw badkamer.